Sneker zanger Johnny Kamminga en De Losse Flodders scoren hoge ogen met nieuwe single ‘Koning Van De Stad’

Door: Henk van der Veer Cultuur en uitgaan
Sneker zanger Johnny Kamminga en De Losse Flodders scoren hoge ogen met nieuwe single 'Koning Van De Stad'
Sneker zanger Johnny Kamminga en De Losse Flodders scoren hoge ogen met nieuwe single 'Koning Van De Stad' Foto aangeleverd

SNEEK- Sneker zanger Johnny Kamminga, met de artiestennaam Johnny Kay, verovert de muziekscene met zijn nieuwe single ‘Koning Van De Stad’, een samenwerking met de populaire formatie De Losse Flodders. Het nummer is een regelrechte hit, met duizenden streams op Spotify en 20.000 views op TikTok.

De Losse Flodders, bekend van diverse grote hits als ‘Ik Kan Niet Meer Praten’, ‘Hee Marco Prima’ & ‘Ik Zag Je Lopen samen met Marco Kraats & Barry Fest, wilden graag hun krachten bundelen met Johnny Kamminga. Volgens Jeroen Dam en Jurian Kampstra (De Losse Flodders) is Johnny qua zang misschien wel het allergrootste talent dat we in Friesland hebben. We hebben een aantal keren in de studio gezeten en wilden iets maken voor het aankomende festival seizoen. Deze samenwerking resulteerde in ‘Koning Van De Stad’, een nummer dat een totaal ander genre vertegenwoordigt dan wat Johnny normaal zingt.

Het lied is geproduceerd door Dylan van der Feen, die de vaste producer van De Losse Flodders is. Dylan is geen onbekende in de muziekwereld. Als zanger zijnde scoorde hij een grote hit met ‘Ik Ben Kachel’ en produceerde hij al nummers voor o.a. Snollebollekes, Zware Jongens, Johnny Gold, Lawineboys, Gebroeders Rossig etc.


“Koning Van De Stad” is te beluisteren op alle streamingplatforms en belooft een van de grootste feest hits van dit jaar te worden.

Link naar Spotify