FIIF organiseert eerste activiteiten: suppen en Bewegen met Sara

Door: Douwe Bijlsma Sport
Afbeelding
Foto Pixabay

DFM - FIIF, onderdeel van Sportbedrijf DFM, organiseert in de meivakantie activiteiten voor jong en oud. Op 30 april en 1 mei is er suppen voor alle leeftijden, en op 30 april is er Bewegen met Sara voor de jongste jeugd.

De afgelopen jaren heeft Sportbedrijf DFM onder de naam Sportbedrijf DFM vele leuke activiteiten georganiseerd. Sportbedrijf DFM heeft onlangs een nieuw merk gerealiseerd: FIIF. Tegenwoordig gaat dit dan ook onder de naam FIIF en trappen ze af met een tweetal leuke activiteiten.

Op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei is het tijd voor suppen! Onder begeleiding van de instructeurs ga je suppen op het water! Op dinsdag is dit op het Nannewiid en op woensdag bij het strand van Lemmer. Een superleuke ervaring om eens in aanraking te komen met het suppen.

Op woensdag 1 mei hebben we voor de jongste jeugd weer Bewegen met Sara! Samen leuke dansjes doen op muziek en natuurlijk allemaal leuke gymonderdelen, onder leiding van de gymdocenten van FIIF! Deze activiteit vindt plaats in de sporthal ’T Tsjillân in Langweer.

Deelnemers kunnen zich eenvoudig opgeven via de website van het Sportbedrijf via sportbedrijfdfm.nl/activiteiten